• Reisfotografie Rotterdam

Workshop Maak je eigen reisreportage

Workshop Maak je eigen reisreportage

Een wereldreis in 1 dag vanuit Rotterdam

Altijd al een (iets) betere reisfotograaf willen worden? Maar heb je niet veel meer dan een rits rats camera en dito talenten?… Geen probleem. Of de stiekeme droom om een keer een echt reisartikel te publiceren? Ook daar kan aan gewerkt worden. Vang twee vliegen in een klap. Tijdens deze cursus gaan we op mini wereldreis door de multiculturele metropool Rotterdam. We gebruiken deze stadsrondreis om veel facetten van de reisfotografie te bespreken en vooral ook uit te voeren.

Onderweg drinken we koffie, en lunchen we bij wereldreiswaardige fotogenieke kleurrijke Rotterdamse lokaties. We blijven niet alleen in het centrum, maar gaan ook ‘downtown’. Neem dus je fiets mee, of huur er een bij het Centraal Station. Veelkleurig Rotterdam-West, historisch en nostalgisch Delfshaven, niet te vergeten de strakke skyline aan de Nieuwe Maas en tot slot de veelbesproken Markthal, we “doen” ze allemaal.

Na de cursus krijg je een eigen ruimte op de website ‘Gallery Rotterdam’. Hier kun je jouw fotoreportage exposeren, gemaakt tijdens deze cursusdag in Rotterdam.

Categorie

Fotografie

Duur cursus

Dagcursus

Plaats

Rotterdam, Zuid-Holland

Prijs

85,- euro

Data
12 juni 2021
7 Vrije plaatsen
11 september 2021
7 Vrije plaatsen

Deze workshop wordt begeleid door:

Corinne van den Bosch

Cursusleider Fotografie