• professioneel-filmen-smartphone

Leer professioneel filmen met je smartphone

Leer professioneel filmen met je smartphone (online)

Hoe maak je professionele video’s met je smartphone? In deze training leer je zowel filmen en monteren, inclusief ondertiteling en rechtenvrije muziek.

Een mooie reisvideo maken, voor bijvoorbeeld Facebook, Instagram, YouTube of je eigen archief,  dat leer je in deze online training. Bruikbaar in het buitenland, maar ook gewoon in Nederland. We leren de technische basics van het filmen met de smartphone (iPhone of Android) en monteren met behulp van een gratis app.

De nadruk ligt op het maken van korte video’s, denk aan 1 tot 3 minuten. We leren filmen vanuit verschillende perspectieven en het opnemen van mooi geluid. Ook leren we hoe je jezelf filmt, of eventueel een medereiziger of local. Ook leren we wat absoluut niet kan met een telefoon (zoals inzoomen) en hoe je zelf veilig blijft tijdens het filmen. Tot slot is er ook een korte uitleg over statieven en microfoons, die overigens niet per se nodig zijn voor een professionele video (maar wel handig).

Nu online te volgen!
Deze training wordt online aangeboden en is dus te volgen vanaf elke locatie. Het is een actieve training waarbij je opdrachten krijgt. Na de training krijg je een maand lang hulp bij het maken van video’s (via WhatsApp).

Over Geertje
Geertje Algera is expert op het gebied van filmen en monteren met je smartphone, al meer dan 3500 mensen volgden bij haar een (online) training. Ook gaat ze zelf graag op reis, haar favoriete land is Amerika, maar ook in Nederland is ze vaak op vakantie geweest. De Wadden zijn haar favoriete plek.