Veelgestelde vragen

Hieronder kun je de veelgestelde vragen vinden. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Boeken

Hoe kan ik een workshop of cursus boeken?
Een cursus of workshop is eenvoudig te boeken. Via een van de thema’s of de tab ‘cursussen‘ kun je het aanbod bekijken. Als je een cursus wil boeken, geef je het aantal personen aan en de gewenste datum. Vervolgens klik je op ‘boek nu’. Nu verschijnt de cursus in je winkelmandje. Klik op ‘doorgaan met afrekenen’ om de cursus te betalen.

Aantal deelnemers

Gaat de workshop zeker door?
Zodra de workshop het minimaal aantal deelnemers heeft bereikt, gaat de cursus zeker door. Als een workshop onvoldoende deelnemers heeft, zijn we genoodzaakt de workshop te annuleren. Dit hoor je uiterlijk twee weken van tevoren. Uiteraard ontvang je het cursusgeld terug als SNP de cursus annuleert. 

Wat is het minimum en maximum aantal deelnemers?
Dit aantal verschilt per cursus en wordt meestal vermeld bij de beschrijving van de cursus.

Laatste cursusinformatie

Wanneer ontvang ik de laatste cursusinformatie?

Na ontvangst van betaling sturen wij ruim een week voor aanvang de cursusinformatie toe (per e-mail).

Materiaalgebruik

Welk materiaal is bij de cursus inbegrepen?

Het verschilt per cursus welk materiaal bij de prijs is inbegrepen. Bij elke cursus staat onder de tab ‘inbegrepen’ welke materialen dit betreft. Bij de workshops GPS en Kaart en Kompas zorgen we altijd voor een aantal beschikbare exemplaren.

Mijn account

Hoe kan ik een account aanmaken?

Als je een workshop of cursus hebt geboekt, krijg je de inloggegevens voor je account. In je account kun je de geboekte cursus terugzien.

Annuleren

Kan ik de cursus annuleren?

Je hebt definitief geboekt zodra wij je betaling hebben ontvangen. Wil je annuleren? Dan kan dit tot 30 dagen voor aanvang van de cursus kosteloos. Daarna gelden er 100% annuleringskosten.

Tips en complimenten

Hoe kan ik mijn mening geven over een cursus?
We vinden het altijd fijn om te horen hoe je een cursus hebt ervaren. Wil je graag je mening met ons delen? Dan kun je een e-mail sturen naar marketing@snp.nl.

Waar kan ik een review plaatsen?
Het is helaas (nog) niet mogelijk om een review via de website te plaatsen. Wil je een review plaatsen, mail deze dan naar marketing@snp.nl en wij zetten de review zo spoedig mogelijk op de website.