Maak kennis met de SNP Outdoor School

Goed voorbereid op reis? Of wil je gewoon meer leren over vuur maken, fotografie of vogelen? Geef je dan op voor een van de workshops of cursussen van de SNP Outdoor School. Tijdens deze workshops leer je van een expert alles wat je wilt en moet weten over een bepaald thema. De SNP Outdoor School biedt een gevarieerd aanbod workshops en cursussen aan in verschillende categorieën:

  • Orientatie (bijv. Kaart en Kompas en GPS)
  • Natuur (Vogelen)
  • Fotografie
  • Survival (bijv. Bushcraft, en Vuur maken)

Bekijk ons aanbod bij ‘cursussen‘.

Over SNP Natuurreizen
SNP werd ooit – in 1984 – opgericht als Stichting Natuurstudie Projecten. Sindsdien reizen steeds meer mensen met ons naar de mooiste plekken van de wereld. We zijn de specialist in actieve en avontuurlijke vakanties wereldwijd. Denk hierbij aan wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties rondreizen en meer. Wil je meer weten over het reizen met SNP? Kijk op snp.nl.

Oppad.nl
Vanaf 2018 is SNP Natuurreizen de inspirator achter het outdoor platform Oppad.nl. Je vindt hier alle inspiratie en achtergrondinformatie op het gebied van wandelen en fietsen:

   • Mooie reisverhalen
   • Praktische tips voor onderweg
   • Informatie over je reisbestemming

Johan van der Wielen

Johan van der Wielen

Cursusleider Fotografie

Professioneel natuurfotograaf Johan van der Wielen begeleidt een tal van fotografiecursussen zoals macrofotografie en nachtfotografie. Johan heeft vele jaren ervaring in het geven van workshops en cursussen op het gebied van fotografie en maakt je graag enthousiast in het prachtige vakgebied van fotografie. Daarnaast begeleidt Johan ook fotoreizen bij SNP, bijvoorbeeld naar de Lofoten en Finland.

Jan van Bale

Jan van Bale

Cursusleider Survival

Jan van Bale vindt het ontzettend leuk om zijn opgedane bushcraft kennis en ervaring te delen en om daarnaast nog elke keer dat hij de natuur in gaat weer wat nieuws te ontdekken of te leren. Hij ervaart de natuur als één groot warenhuis waar eten en brandstof te vinden is, waar je touw kan vinden om iets aan elkaar te knutselen, kortom, als je in de natuur je weg weet heb je de supermarkt echt niet meer zo vaak nodig.

Siegurd van Leusen

Siegurd van Leusen

Cursusleider Survival

Siegurd van Leusen is buitensporter in hart en nieren. Hij werkt, met veel plezier, inmiddels al meer dan vijftien als hoofdinstructeur buitensport. Bushcraft is nooit een bewuste keuze voor hem geweest maar is er altijd al geweest en is verder ontwikkeld tot wat het nu is. Siegurd is erg leergierig en probeert zijn liefde voor de natuur op deze manier verder te ontwikkelen en over te dragen.

Coming soon!

Alle cursusleiders van de Outdoor School

We stellen graag alle cursusleiders aan je voor. Binnenkort verwachten we op deze pagina nog meer cursusleiders te introduceren.